Betalen

WHICH PAYMENT METHODS CAN I USE?

iDeal

Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

Bancontact (België) 

Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

Creditcard

Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. Wij werken met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is.

PayPal

PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal rekening.

IN3

Middels IN3 bieden wij jou de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen zonder rente of BKR. Na het doen van je eerste betaling wordt je bestelling verzonden. Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling. Binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Klarna

Klarna is een methode om nu te kunnen shoppen, en pas later de betaling te doen. Je doet je betaling binnen 14 (of 30) dagen na je bestelling. Uiteraard voorziet Klarna je van een betalingsherinnering en worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

 

CAN I PAY SAFELY?

All payment methods we offer are trusted online payment methods. In this way we ensure that you don't have to worry about the security of your payment.

HOW CAN I REDEEM MY DISCOUNT CODE / GIFT CARD?

Plaats de producten die je wilt bestellen in je winkelmandje. Klik vervolgens op doorgaan om naar de checkout te gaan. Tijdens de check-out is het mogelijk om jouw kortingscode / giftcard in te leveren.

Search our store

Shopping cart